Senarai negara yang perlu dan tak perlu visa ketika travel

Ini yang best kalau ada group travel nih. Ada jer info yang di terima. Kali ni plak info yang di beri oleh Abdol Apit dan di tag nama saya oleh Zainie Othman berkenaan dengan negara yang perlu dan tak perlu visa ketika travel.

Benda berkaitan dokumen seperti visa ni sangat penting ketika travel ke negara orang. Jadi hati-hati dan sila ambil peduli supaya tiada masalah berbangkit nanti.



Senarai negara yang perlu dan tak perlu visa ketika travel


Kalau korang minat nak tahu, korang boleh ambil Senarai negara yang perlu dan tak perlu visa ketika travel kat link di bawah:

Senarai negara yang perlu dan tak perlu visa ketika travel
Contoh Visa



Selamat Travel.

Tulis Mesej Anda di sini...
EmoticonEmoticon